Ordinacija

U suvremenoj stomatologiji tehnologija, oprema i materijali se mijenjaju gotovo svakodnevno. Naša ordinacija je opremljena modernim uređajima koje koristimo u terapijske i dijagnostičke svrhe.

Posjedujemo najnoviju tehnologiju rendgenskog snimanja, tzv. digitalno rendgensko snimanje (RVG) kod kojeg je zračenje pacijenta smanjeno i do 80 %. Za razliku od klasičnog rendgenskog snimanja nema filma i razvijanja slike već imamo trenutno dobivanje slike na monitoru računala. Sama slika se odlikuje visokom kvalitetom te ju je moguće dalje obrađivati te arhivirati u karton pacijenta na računalu.

Također posjedujemo i prophyflex, aparat za brzo i bezbolno uklanjanje površinskih naslaga i obojenja sa površine zubi koji radi na principu pjeskarenja. Uz strojnu instrumentaciju korijenskih kanala u endodonciji koristimo i tzv. apex lokator, koji nam omogućava precizno određivanje duljine korijenskog kanala prije obrade i punjenja, a mogućnost pogreške je izuzetno mala.

Posjedujemo i TOUCH ‘N HEAT sustav za punjenje korijenskih kanala termoplastičnim tehnikama punjenja. Naša ordinacija je opremljena i najmodernijim sustavom za sterilizaciju koji odgovara standardima Europske unije.