Hijaluronski fileri

Struktura kože se starenjem, pod utjecajem vremenskih uvjeta, načina života, stresa postupno oštećuje. Lice gubi na čvrstoći, pojavljuju se na početku sitne bore koje s vremenom postaju sve izraženije.

Mlada koža je elastična i glatka zahvaljujući kolagenu, elastinskim vlaknima, vodi i hijaluronskoj kiselini. Međutim, s godinama se sadržaj hijaluronske kiseline smanjuje što uzrokuje njezinu slabiju hidrataciju te nastajanje bora.

Anteis proizvodi su razvijeni iz hijaluronske kiseline koja je prirodno prisutna u ljudskom organizmu te su sigurno i učinkovito rješenje za vidno smanjenje (popunjavanje) bora, poboljšanje kontura lica, ponovno oblikovanje izgubljenog volumena lica te vraćanje sjaja i prirodnog šarma licu.

Sve je veća popularnost hijaluronskih filera upravo zbog njihove biokompatibilnosti i biološke razgradnje u koži te jednostavne primjene.

Švicarska tvrtka Anteis razvila je proizvode Esthelis, Fortelis i Modelis koje aplicira posebno educiran liječnik estetske medicine. Nakon detaljnog pregleda bit će Vam preporučen najprikladniji tretman. Tijekom postupka, koji traje oko 30 minuta, liječnik aplicira intradermalne injekcije u područja određena za tretman: obraze, usne, nazolabijalne bore( bore od nosa prema usnama), bore na čelu, područje oko očiju…

Postupak je potpuno bezbolan te se odmah nakon tretmana možete vratiti svom profesionalnom i duštvenom životu.

Na tretiranim područjima razlika je odmah vidljiva, za samo 30 minuta bore i linije su izglađene. Nakon 2 tjedna preparat će se sam preraspodjeliti. Rezultati su dugotrajni, nakon aplikacije Esthelisa, Fortelisa i Modelisa nije potrebno dogovarati novi tretman na istim područjima barem od 9 do 18 mjeseci.

Proizvodi mogu izazvati minimalne nuspojave kao što su crvenilo na mjestu uboda i manje otekline, no sve te nuspojave prolaze kroz 48 sati.